13. august 2022

Merløsegaard

Alt imellem himmel & jord

Fra håndværkertilbud til drømmehus i Spanien

3 min read

Drømmen om hus i Spanien

Familien Johansen har fået opfyldt den drøm, som de deler med mange andre danskere, nemlig at købe et hus i Spanien.

Det dårlige vejr i Danmark skulle skiftes ud med solsikre ferier sydpå, så familien gik med tanker om at købe en bolig i Sydeuropa. I starten kiggede de på boliger i Frankrig, men det var alt for dyrt.
Familien, 2 voksne og 2 børn på 10 og 12 år, elsker sol, strand, sport, vandreture, god mad og vin, og begyndte at kigge på boliger i Spanien, og faldt særligt for Solkysten – Costa del Sol. Den charmerende spanske byggestil med hvidkalkede huse og farverige blomster tiltalte dem sammen med den spanske natur og livsstil og ikke mindst de over 300 solskinsdage om året.

Tryg handel med dansk ejendomsmægler i Spanien

Malaga photo

Men de var lidt usikre for købsforløbet og bange for at blive snydt af spanierne. De havde brug for at føle sig trygge og at få en tillidsfuld dansk ejendomsmægler, som kunne holde dem i hånden hele vejen. Familien endte med at vælge en dansk ejendomsmægler, Quist Real Estate på Costa del Sol. Ud fra deres budget og boligønsker lykkedes det Quist Real Estate at finde det helt perfekte hus i Spanien – eller rettere grund. For huset var i meget dårlig stand og trængte i den grad til renovering, men beliggenheden slog benene væk under dem. På en stille vej lidt oppe i bjergene lå dette hus med en helt fantastisk udsigt over hele kysten på Costa del Sol – de var solgt.

Frygten blev gjort til skamme

De frygtede problemer med det spanske bureaukrati og spanske håndværkere, særligt fordi de ikke kunne tale spansk, men Quist Real Estate hjalp med alt det praktiske med hensyn til advokat, bank, notar m.v. samt med kontakt til en entreprenør, der talte engelsk. Entreprenøren fremlagde et byggeprojekt, der fuldt ud levede op til familiens boligønsker. Der blev justeret lidt undervejs i processen, hvor enkelte ting blev opgraderet, men deres bekymringer blev gjort til skamme. Spanierne har været meget søde og hjælpsomme, og alt har fungeret helt perfekt. De har haft et super samarbejde med såvel entreprenøren som de spanske håndværkere.

Bedste råd, når man skal købe hus i Spanien

Men de påpeger, at det aldrig var lykkedes at købe hus i Spanien uden den uvurderlige hjælp fra den danske ejendomsmægler Quist Real Estate. Quist Real Estate sikrede, at alt er gået rigtigt til og familien har følt sig fuldstændig trygge og sikre under hele købsforløbet. Det bedste råd de vil give til andre, der drømmer om at købe hus i Spanien, er: Tag kontakt til en dansk ejendomsmægler i Spanien. Drømmen om hus i Spanien gik i opfyldelse

Her 3 år efter er de stadig meget lykkelige for deres beslutning om at købe feriebolig i Spanien. Familien bruger huset i alle skolernes ferier og forlængede weekender, og har ofte familie og venner på besøg. Der er masser af seværdigheder og aktiviteter i området, og de nyder virkelig solen og varmen. De glæder sig allerede til den dag, hvor de som pensionister kan opholde sig flere måneder i huset i Spanien. Drømmen om hus i Spanien er gået i opfyldelse, og har levet helt op til familiens forventninger.

Flere Historier