13. august 2022

Merløsegaard

Alt imellem himmel & jord

Hold dig varm i en skøn trøje

2 min read

Årstiden, hvor varm kakao og varme trøjer, er i højsædet

Vinteren er for alvor over os og kulden har meldt sin ankomst. Det er tid til at pakke os godt ind, men det behøver ikke betyde, at vi skal gemme os væk i gamle aflagte klude. Vi har samlet en række forslag til lækre varme trøjer i god kvalitet og i flotte designs, som vil gøre vinteren langt mere udholdelig. Læs med og få inspiration til de nyeste trends.

Nyeste mode inden for overdele

Er du træt af de trøjer, som hænger hjemme i din garderobe, så har vi fundet nogle gode alternativer, som vil bidrage til det perfekte outfit. Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at skifte ud i sin garderobe engang i mellem. Der er masser af lækre trøjer i god kvalitet til lave priser. Her i vintermånederne er især striktrøjer en meget efterspurgt vare i alle webshops. Et godt bud på en varm og skøn trøje ville være en lækker trøje fra Soya Concept, som virkelig emmer af god kvalitet og flot design.

Forny din garderobe med flotte nye beklædningsgenstande

Stilrene trøjer til den klassiske og modebevidste kvinde

Der er især stor efterspørgsel på klassiske trøjer, som man kan iføre sig uanset hvilken anledning. De er klassiske og passer til alle kropstyper. En af de nyeste tendenser er f.eks., at iføre sig en fin skjorte fra Fransa indenunder din varme trøje for et sofistikeret business look, men ellers er trøjer med en høj hals altid et classy og sikkert valg. Her i vintermånederne kan man passende iføre sig en flot mørkegrøn eller navy trøje, hvis man (som de fleste andre) har for meget sort og hvidt tøj i garderoben.

Tekst er en fin detalje til at sikre det helt perfekte og unikke look.

Farver, tekst og mønstre i modebilledet

En af de nyeste trends inden for mode er matchende sæt. Her kan du med fordel trække i et flot matchende sæt fra Liberté for den ultimative comfort. Nu hvor du formentlig arbejder hjemmefra, så behøver du ikke iføre dig det stiveste puds hver dag, men kan ty til noget lidt mere afslappende og komfortabelt. Her behøver man ikke spare på vilde mønstre, farver og sjove tekster.